You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

home-icon

  • Cart

  • Coșul este gol!

Combinația de acid hialuronic și floare-de-colț repară vârfurile despicate, netezește fibra și oferă protecție..
Pret: 149,99 Lei
Combinația de acid hialuronic și floare-de-colț repară vârfurile despicate, netezește fibra și oferă protecție anti-frizz. Reface instant zonele deteriorate ale fibrei. Cicaplasme oferă protecție termică până la 230°C. Totodată, conține filtre UV care protejază împotriva oxidării culorii și a po..
Pret: 149,99 Lei
Kérastase Resistance Serum Extentioniste este un ser fara clatire, energizant ce stimuleaza si protejeaza scalpul pentr..
Pret: 189,99 Lei
Kérastase Resistance Serum Extentioniste este un ser fara clatire, energizant ce stimuleaza si protejeaza scalpul pentru a creste parul lung si sanatos.Ser concentrat cu ingrediente active ce mentin o crestere sanatoasa a foliculilor de par. Acest tratament energizant fara clatire este un pas cheie ..
Pret: 189,99 Lei
Initialiste este un serum concentrat avansat pentru par si scalp conceput pentru parul slabit, ce are nevoie de forta si..
Pret: 169,99 Lei
Initialiste este un serum concentrat avansat pentru par si scalp conceput pentru parul slabit, ce are nevoie de forta si regenerare. Combinatia sa de ingrediente active sustine metabolismul celular si intareste fibra capilara. Dupa prima aplicare, parul este revigorat. Este mai rezistent, suferind c..
Pret: 169,99 Lei
Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum - Serum reparator pentru somnul de frumusete al parului, leave-in peste noapte..
Pret: 269,99 Lei
Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum - Serum reparator pentru somnul de frumusete al parului, leave-in peste noapte 90 ml Pentru prima data: Dormi si obtii un par frumos Cu Extract de radacina de Iris + Mix de vitamine Parfumul: Gold Fever TEXTURA Ser-crema oranj deschis cu textura lejera ..
Pret: 269,99 Lei
Masca de par Serie Expert Liss Unlimited repara in profunzime structura fibrei, imbunatateste si mentine hidratarea paru..
Pret: 59,99 Lei
Masca de par Serie Expert Liss Unlimited repara in profunzime structura fibrei, imbunatateste si mentine hidratarea parului, intareste structura parului, acesta devenind mai moale si stralucitor. REZULTAT: netezire; hranire; actiune corectoare; suplete; 4 zile de netezire, chiar și în condiții de 80..
Pret: 59,99 Lei
Repara in profunzime structura fibrei, imbunatateste si mentine hidratarea parului, intareste structura parului, acesta ..
Pret: 49,99 Lei
Repara in profunzime structura fibrei, imbunatateste si mentine hidratarea parului, intareste structura parului, acesta devenind mai moale si stralucitor.Ingrediente si Inovatie:FORMULA: COMPLEX KERATINOIL Ingrediente: PRO KERATINA compusa din amino acizi + proteina din grau. ULEI DE PRIMULA: acest ..
Pret: 49,99 Lei