You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

home-icon

  • Cart

  • Coșul este gol!

Acest șampon infuzat cu acid hialuronic are o formulă ușoară și este ideal pentru părul decolorat sau cu șuvițe..
Pret: 91,99 Lei
Acest șampon infuzat cu acid hialuronic are o formulă ușoară și este ideal pentru părul decolorat sau cu șuvițe blonde. Hidratează părul de la rădăcină până la vârfuri și iluminează tonurile de blond. Îmbogățit cu un complex de acid hialuronic și floare-de-colț, formula are o concentrație ridica..
Pret: 91,99 Lei
Acest șampon violet acționează instant pentru a neutraliza tonurile de galben și arămiu. Este ideal pentru tonuril..
Pret: 91,99 Lei
Acest șampon violet acționează instant pentru a neutraliza tonurile de galben și arămiu. Este ideal pentru tonurile de blond rece sau gri. Utilizarea frecventă oferă proecție durabilă împotriva tonurilor galbene. Protejează părul împotriva oxidării culorii și redă strălucirea. Formula îmbogățită..
Pret: 91,99 Lei
Forță intens neutralizatoare într-o mască tratament care îngrijește în profunzime părul. Conține pigmenți vio..
Pret: 164,99 Lei
Forță intens neutralizatoare într-o mască tratament care îngrijește în profunzime părul. Conține pigmenți violet pentru o acțiune de eliminare în profunzime și de durată a nuanțelor galbene și arămii. Masca poate fi folosită odată pe săptămână sau oricât de des este necesar pentru a neutraliza t..
Pret: 164,99 Lei
Combinația de acid hialuronic și floare-de-colț repară vârfurile despicate, netezește fibra și oferă protecție..
Pret: 149,99 Lei
Combinația de acid hialuronic și floare-de-colț repară vârfurile despicate, netezește fibra și oferă protecție anti-frizz. Reface instant zonele deteriorate ale fibrei. Cicaplasme oferă protecție termică până la 230°C. Totodată, conține filtre UV care protejază împotriva oxidării culorii și a po..
Pret: 149,99 Lei
Masca Kerastase Extentioniste este dedicata parului lung sau persoanelor care isi doresc un par (mai) lung, puternic si..
Pret: 159,99 Lei Pret: 164,99 Lei
Masca Kerastase Extentioniste este dedicata parului lung sau persoanelor care isi doresc un par (mai) lung, puternic si rezistent. Repara intensiv cuticula deteriorata a parului, conferind firelor de par un aspect lucios, hidrateaza varfurile despicate/uscate si ajuta parul sa-si redobandeasca aspec..
Pret: 159,99 Lei Pret: 164,99 Lei
Masque Chromatique este o masca-tratament bogata, destinata parului gros, sensibilizat, vopsit sau cu suvite. Complexul ..
Pret: 159,99 Lei Pret: 164,99 Lei
Masque Chromatique este o masca-tratament bogata, destinata parului gros, sensibilizat, vopsit sau cu suvite. Complexul sau inovator Systeme Capture Advanced captureaza pigmentul in interiorul fibrei. Complexul sau de Chelatori lupta impotriva tuturor inamicilor culorii, inclusiv particulele de apa,..
Pret: 159,99 Lei Pret: 164,99 Lei
Maskératine este o masca-tratament ce actioneaza in profunzime asupra parului gros si rebel, lipsit de suplete. Complex..
Pret: 159,99 Lei Pret: 164,99 Lei
Maskératine este o masca-tratament ce actioneaza in profunzime asupra parului gros si rebel, lipsit de suplete. Complexul Morpho-Kératine™ imbraca fibra capilara si ii reda omogenitatea pentru a conferi disciplina si un efect anti-static. Dupa clatirea acestui gel dens, fin si bogat parul ramane mat..
Pret: 159,99 Lei Pret: 164,99 Lei
Setul Contine:BLOND ABSOLU BAIN ULTRA-VIOLET Sampon pentru neutralizarea tonurilor galbene 250MLAcest șampon violet ac..
Pret: 329,99 Lei Pret: 406,97 Lei
Setul Contine:BLOND ABSOLU BAIN ULTRA-VIOLET Sampon pentru neutralizarea tonurilor galbene 250MLAcest șampon violet acționează instant pentru a neutraliza tonurile de galben și arămiu. Este ideal pentru tonurile de blond rece sau gri. Utilizarea frecventă oferă proecție durabilă împotriva tonurilor ..
Pret: 329,99 Lei Pret: 406,97 Lei
Pachetul contine:BLOND ABSOLU BAIN LUMIERE Sampon hidratant iluminator 250MLAcest șampon infuzat cu acid hialuronic are..
Pret: 199,99 Lei Pret: 241,98 Lei
Pachetul contine:BLOND ABSOLU BAIN LUMIERE Sampon hidratant iluminator 250MLAcest șampon infuzat cu acid hialuronic are o formulă ușoară și este ideal pentru părul decolorat sau cu șuvițe blonde. Hidratează părul de la rădăcină până la vârfuri și iluminează tonurile de blond. Îmbogățit cu un comp..
Pret: 199,99 Lei Pret: 241,98 Lei
Pachetul contine:- Sampon Pentru Par Nedisciplinat Kérastase, Discipline, Bain Fluidéaliste, 250ml Bain Fluidéalist..
Pret: 199,99 Lei Pret: 256,98 Lei
Pachetul contine:- Sampon Pentru Par Nedisciplinat Kérastase, Discipline, Bain Fluidéaliste, 250ml Bain Fluidéaliste a fost conceput pentru parul cu o forma greu de controlat, nedisciplinat, fin sau normal, dificil de coafat. Acest gel cremos alb combina ingrediente active pentru a curata cu delicat..
Pret: 199,99 Lei Pret: 256,98 Lei
Pachetul contine:-  Sampon Sublimator Pe Baza De Uleiuri Kérastase, Bain Elixir Ultime, 250mlBain Elixir Ultime este ..
Pret: 199,99 Lei Pret: 256,98 Lei
Pachetul contine:-  Sampon Sublimator Pe Baza De Uleiuri Kérastase, Bain Elixir Ultime, 250mlBain Elixir Ultime este samponul pe baza de uleiuri pentru toate tipurile de par ce ofera o stralucire sublima. Tehnologia sa Oleo-Complexe, combina uleiuri active de argan, porumb, camelie si pracaxi si ind..
Pret: 199,99 Lei Pret: 256,98 Lei
Pachetul contine:- Sampon Fortifiant Kerastase Bain Extentioniste 250mlSamponul Kerastase Bain Extentioniste este dedic..
Pret: 199,99 Lei Pret: 256,98 Lei
Pachetul contine:- Sampon Fortifiant Kerastase Bain Extentioniste 250mlSamponul Kerastase Bain Extentioniste este dedicat parului lung sau persoanelor care isi doresc un par (mai) lung, puternic si rezistent. Repara intensiv cuticula deteriorata a parului, conferind firelor de par un aspect lucios, ..
Pret: 199,99 Lei Pret: 256,98 Lei
Pachetul contine:- Sampon Multiprotector Pentru Parul Colorat Sau Cu Suvite Kérastase, Reflection, Bain Chromatique 25..
Pret: 199,99 Lei Pret: 256,98 Lei
Pachetul contine:- Sampon Multiprotector Pentru Parul Colorat Sau Cu Suvite Kérastase, Reflection, Bain Chromatique 250mlBain Chromatique este un sampon pentru stralucirea culorii tuturor tipurilor de par colorat sau cu suvite. Sistemul sau inovator Systeme Capture Advanced captureaza pigmentul in f..
Pret: 199,99 Lei Pret: 256,98 Lei
Samponul Kerastase Bain Extentioniste este dedicat parului lung sau persoanelor care isi doresc un par (mai) lung, puter..
Pret: 91,99 Lei
Samponul Kerastase Bain Extentioniste este dedicat parului lung sau persoanelor care isi doresc un par (mai) lung, puternic si rezistent. Repara intensiv cuticula deteriorata a parului, conferind firelor de par un aspect lucios, hidrateaza varfurile despicate/uscate si ajuta parul sa-si redobandeasc..
Pret: 91,99 Lei
Culori de lunga durata, intense si stralucitoare. Balsam pentru menţinerea culorii şi strălucirii. FORMULA PROFESIONA..
Pret: 42,99 Lei Pret: 49,99 Lei
Culori de lunga durata, intense si stralucitoare. Balsam pentru menţinerea culorii şi strălucirii. FORMULA PROFESIONALA imbogatita cu resveratrol, protejeaza culoarea pana la 8 saptamani* si fibra capilara impotriva deteriorarii. Parul este mai rezistent, mai hidratat, mai usor de descurcat si mai m..
Pret: 42,99 Lei Pret: 49,99 Lei
Crema pentru sculptarea buclelor + gel duo Intra-Cylane. Anti-umiditate, anti electrizare. Test instrumental: 72 hour co..
Pret: 59,99 Lei Pret: 70,99 Lei
Crema pentru sculptarea buclelor + gel duo Intra-Cylane. Anti-umiditate, anti electrizare. Test instrumental: 72 hour control incretire bucle.Ingrediente si Inovatie:Crema pentru sculptarea buclelor + gel duo Intra-Cylane.Utilizare:Apasati pe recipient pentru a obtine cantitatea necesara de cremă si..
Pret: 59,99 Lei Pret: 70,99 Lei
SERIE EXPERT INFORCER fortifica fibra capilara si are o concentratie precisa de B6 + BIOTINA pentru fortificarea structu..
Pret: 45,99 Lei Pret: 49,99 Lei
SERIE EXPERT INFORCER fortifica fibra capilara si are o concentratie precisa de B6 + BIOTINA pentru fortificarea structurii proteice, care opreste ruperea parului. -MAI MULTA FORTA -MAI MULTA STRALUCIRE -HRANESTE MAI BINE -DESCURCA MAI BINE Leave-in fortifiant anti-rupere*. Parul se simte mai rezist..
Pret: 45,99 Lei Pret: 49,99 Lei
Culori de lunga durata, intense si stralucitoare. Masca pentru parul colorat. FORMULA PROFESIONALA imbogatita cu resvera..
Pret: 49,99 Lei Pret: 59,99 Lei
Culori de lunga durata, intense si stralucitoare. Masca pentru parul colorat. FORMULA PROFESIONALA imbogatita cu resveratrol, protejeaza culoarea si fibra pentru un par perfect colorat, luminos. Intr-un singur minut, parul devine hranit, fortificat si matasos.Ingrediente si Inovatie:FORMULA: NOUA TE..
Pret: 49,99 Lei Pret: 59,99 Lei
Setul contine: Sampon profesional pentru par foarte deteriorat L'Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair, 300m..
Pret: 89,99 Lei Pret: 102,98 Lei
Setul contine: Sampon profesional pentru par foarte deteriorat L'Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair, 300ml SERIE EXPERT Serie Expert ofera parului ingrijire cu precizie profesionala inalta datorita tehnologiilor L’Oréal. Credem ca parul fiecarei femei este unic si are nevoie de o in..
Pret: 89,99 Lei Pret: 102,98 Lei
Pachetul contine:- Sampon Neutralizator Pentru Par Blond L'Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier, 300mlSampon ne..
Pret: 84,99 Lei Pret: 102,98 Lei
Pachetul contine:- Sampon Neutralizator Pentru Par Blond L'Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier, 300mlSampon neutralizator pentru parul blond cu reflexe reci. Curata usor si lumineaza aspectul parului, neutralizeaza tonurile galbene nedorite si adauga stralucire.Ingrediente si Inovatie:Ingred..
Pret: 84,99 Lei Pret: 102,98 Lei
Pachetul contine:- Sampon Profesional Fortifiant Anti-Rupere L'Oréal Professionnel Serie Expert Inforcer, 300mlSERIE E..
Pret: 89,99 Lei Pret: 102,98 Lei
Pachetul contine:- Sampon Profesional Fortifiant Anti-Rupere L'Oréal Professionnel Serie Expert Inforcer, 300mlSERIE EXPERT INFORCER este un sampon fortifiant anti-ruperece fortifica fibra capilara si ofera: -MAI MULTA FORTA -MAI MULTA STRALUCIRE -HRANESTE MAI BINE -DESCURCA MAI BINEIngrediente si I..
Pret: 89,99 Lei Pret: 102,98 Lei
Pachetul contine:- Sampon Profesional Pentru Par Uscat L'Oréal Professionnel Serie Expert Nutrifier, 300mlNUTRIFIER - ..
Pret: 89,99 Lei Pret: 102,98 Lei
Pachetul contine:- Sampon Profesional Pentru Par Uscat L'Oréal Professionnel Serie Expert Nutrifier, 300mlNUTRIFIER - sampon nutritiv fara silicon pentru hranirea de exceptie a parului uscat. Curata si hraneste, parul devenind instant mai suplu si moale la atingere.Ingrediente si Inovatie:Formula pr..
Pret: 89,99 Lei Pret: 102,98 Lei
Pachetul contine:Sampon profesional pentru mentinerea culorii si stralucirii L'Oréal Professionnel Serie Expert Vitamin..
Pret: 89,99 Lei Pret: 102,98 Lei
Pachetul contine:Sampon profesional pentru mentinerea culorii si stralucirii L'Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Resveratrol, 300mlCulori de lunga durata, intense si stralucitoare. FORMULA PROFESIONALA imbogatita cu resveratrol, protejeaza culoarea pana la 8 saptamani* si fibra capilar..
Pret: 89,99 Lei Pret: 102,98 Lei
Pachetul contine:- Sampon Profesional Pentru Volum L'Oréal Professionnel Serie Expert Volumetry, 300mlVOLUMETRY - samp..
Pret: 89,99 Lei Pret: 92,98 Lei
Pachetul contine:- Sampon Profesional Pentru Volum L'Oréal Professionnel Serie Expert Volumetry, 300mlVOLUMETRY - sampon pentru volum, cu efect anti-gravitatie. Rezultat: volum amplificat de la radacina.Ingrediente si Inovatie:FORMULA PROFESIONALA. O combinatie unica de Acid Salicilic, care intensif..
Pret: 89,99 Lei Pret: 92,98 Lei
Sampon activator pentru repararea de lunga durata a parului foarte deteriorat L’Oréal Professionnel PRO FIBER RECONS..
Pret: 62,99 Lei
Sampon activator pentru repararea de lunga durata a parului foarte deteriorat L’Oréal Professionnel PRO FIBER RECONSTRUCT 250ml SINGURA REPARARE PROFESIONALA DE LUNGA DURATA PENTRU PARUL DETERIORAT Sampon activator pentru repararea de lunga durata a parului a parului foarte deteriorat. Parul este ..
Pret: 62,99 Lei
Culori de lunga durata, intense si stralucitoare. FORMULA PROFESIONALA imbogatita cu resveratrol, protejeaza culoarea pa..
Pret: 38,99 Lei Pret: 42,99 Lei
Culori de lunga durata, intense si stralucitoare. FORMULA PROFESIONALA imbogatita cu resveratrol, protejeaza culoarea pana la 8 saptamani* si fibra capilara impotriva deteriorarii pentru par perfect colorat ca la salon. Elimina delicat impuritatile, lasand parul instantaneu catifelat si protejat. *T..
Pret: 38,99 Lei Pret: 42,99 Lei
CURL CONTOUR sampon nutritiv pentru definirea parului ondulat, cret. Repara si hidrateaza fibra capilara pentru un par i..
Pret: 38,99 Lei Pret: 42,99 Lei
CURL CONTOUR sampon nutritiv pentru definirea parului ondulat, cret. Repara si hidrateaza fibra capilara pentru un par intens hranit si bucle definite.Ingrediente si Inovatie:FORMULA PROFESIONALA. HydraCell: o combinatie unica de Incell si glicerina ce hraneste in profunzime. Formula, imbogatită cu ..
Pret: 38,99 Lei Pret: 42,99 Lei
Fara clatire. Parul devine instantaneu moale la atingere. Parul este usor de coafat si catifelat la atingere. Ingredie..
Pret: 49,99 Lei Pret: 55,99 Lei
Fara clatire. Parul devine instantaneu moale la atingere. Parul este usor de coafat si catifelat la atingere. Ingrediente si Inovatie:FORMULA PROFESIONALA imbogatita cu ulei de germeni de grau.Utilizare:Mod de utilizare: aplicati o cantitate mica de produs pe parul uscat cu prosopul. Repartizati..
Pret: 49,99 Lei Pret: 55,99 Lei
Spray multifunctional pentru par deteriorat. FORMULA PROFESIONALA pentru 10 beneficii instantanee: 1-hranire 2-restruc..
Pret: 49,99 Lei Pret: 55,99 Lei
Spray multifunctional pentru par deteriorat. FORMULA PROFESIONALA pentru 10 beneficii instantanee: 1-hranire 2-restructurare 3-catifelare 4-par moale la atingere 5-descurca parul 6-faciliteza coafatul 7-efect anti-frizz 8-protectie termica pana la 230C 9-previne despicarea varfurilor 10-anti..
Pret: 49,99 Lei Pret: 55,99 Lei
Culori de lunga durata, intense si stralucitoare. Spray multifunctional* 10 in 1. FORMULA PROFESIONALA imbogatita cu ant..
Pret: 49,99 Lei Pret: 55,99 Lei
Culori de lunga durata, intense si stralucitoare. Spray multifunctional* 10 in 1. FORMULA PROFESIONALA imbogatita cu antioxidanti, protejeaza instant parul colorat. O actiune pentru 10 beneficii: 1-protectie impotriva caldurii pana la 230°C*; 2-stralucire; 3-parul devine matasos; 4-netezire a firulu..
Pret: 49,99 Lei Pret: 55,99 Lei
VOLUMETRY este un spray pentru volum la radacina, pentru parul fin, cu efect anti-gravitatie. Ofera corp si fixare parul..
Pret: 43,99 Lei Pret: 49,99 Lei
VOLUMETRY este un spray pentru volum la radacina, pentru parul fin, cu efect anti-gravitatie. Ofera corp si fixare parului, pentru un volum de durata.Ingrediente si Inovatie:Formula contine o combinatie unica de Intra-CylaneTM, un puternic ingredient patentat după 10 ani de cercetare, care intensifi..
Pret: 43,99 Lei Pret: 49,99 Lei
Spuma hranitoare pentru bucle conturate. Teste instrumentale: protectia caldurii pana la 230°C, nutritie, control-incre..
Pret: 51,99 Lei Pret: 59,99 Lei
Spuma hranitoare pentru bucle conturate. Teste instrumentale: protectia caldurii pana la 230°C, nutritie, control-incretire.Ingrediente si Inovatie:Cel mai bun prieten al parului permanent.Utilizare:Aplicati uniform pe parul uscat. Coafati cu uscatorul sau cu instrument de styling. Sfat: dupa aplica..
Pret: 51,99 Lei Pret: 59,99 Lei
Setul contine: Sampon activator pentru repararea de lunga durata a parului foarte deteriorat L’Oréal Professionnel P..
Pret: 139,99 Lei Pret: 152,98 Lei
Setul contine: Sampon activator pentru repararea de lunga durata a parului foarte deteriorat L’Oréal Professionnel PRO FIBER RECONSTRUCT 250ml Sampon activator pentru repararea de lunga durata a parului foarte deteriorat L’Oréal Professionnel PRO FIBER RECONSTRUCT 250ml SINGURA REPARARE PROFESIO..
Pret: 139,99 Lei Pret: 152,98 Lei
Setul contine: Sampon activator pentru repararea de lunga durata a parului sensibilizat L’Oréal Professionnel PRO FI..
Pret: 139,99 Lei Pret: 152,98 Lei
Setul contine: Sampon activator pentru repararea de lunga durata a parului sensibilizat L’Oréal Professionnel PRO FIBER RE-CREATE 250ml Sampon activator pentru repararea de lunga durata a parului sensibilizat L’Oréal Professionnel PRO FIBER RE-CREATE 250ml SINGURA REPARARE PROFESIONALA DE LUNGA ..
Pret: 139,99 Lei Pret: 152,98 Lei
Culori de lunga durata, intense si stralucitoare. Noul tratament star pentru mentinerea culorii, ce impiedica estomparea..
Pret: 89,99 Lei Pret: 99,99 Lei
Culori de lunga durata, intense si stralucitoare. Noul tratament star pentru mentinerea culorii, ce impiedica estomparea culorilor. Prima lotiune de fixare a culorii care necesita clatire, ce sigileaza perfect fibra capilara si ofera stralucire, X6 mai multa stralucire si mentinere a culorii. Lotiun..
Pret: 89,99 Lei Pret: 99,99 Lei