You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

home-icon

  • Cart

  • Coșul este gol!

Plata Produselor


Plata produselor achiziționate prin intermediul magazinului online www.Samponeria.ro poate fi efectuată prin următoarele metode:
 
În numerar la livrarea produselor
Ramburs către agentul de livrare, acesta aparținând fie unei companii de curierat rapid cu care avem acord de colaborare, fie agenților noștri direcți.
Detalii despre cum se livrează comanda găsiți în pagina Livrare Produselor.
Agenții de livrare sunt instruiți ca în cazul în care nu vor încasa la livrare din motive independente de voința noastră,  nu vor livra comanda, produsele se vor returna, dumneavoatră urmând să suportați integral costul transportului tur-retur.  

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.


 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)


se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.


 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,


la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.


Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision! 


Prin transfer bancar
Optând pentru aceasta variantă, veți primi în cel mai scurt timp pe adresa dumneavoastră de email factura proformă aferentă comenzii înregistrate.
Apoi, vă rugăm să:
·       efectuați plata încontul mentionat in cadrul facturii proforme, S.C. SHOPSTER S.R.L.
·       Confirmarea plății(Ordinul de Plată) vă rugăm să o transmiteți email către adresa office@m-accesorii.ro menționând la subiect numărul comenzii (ex. Plata comanda nr.1919)
Odată ce avem confirmarea recepției integrală în contul nostru a sumei aferente comenzii, vom iniția imediat procesul de livrare.
Comenzile înregistrate cu metoda ”transfer bancar” a căror plată nu a fost înregistrată în termen de 5 zile lucrătoare vor fi anulate pe motiv de neplată.


Magazinul nostru NU SOLICITĂ și NU STOCHEAZĂ nici un fel de date sau detalii referitoare la contul bancar și/sau cardul dumneavoastră.