You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

home-icon

  • Cart

  • Coșul este gol!

Livrarea Produselor


Urmarirea comenzii tale

Dupa ce ai inregistrat comanda, poti urmari statusul acesteia din contul tau de client, in sectiunea “Istoricul comenzilor”. Pentru fiecare actualizare a comenzii tale vei primi si un email pe adresa folosita la crearea contului.

In cazul comenzilor lansate fara cont de client, actualizare comenzii tale vor fi trimise pe adresa de email folosita la lansarea comenzii.

Livrare prin curier

Toate produse comandate pe site-ul www.Samponeria.ro vor fi livrate prin intermediul unei firme de curierat rapid.  

Pentru produsele vandute de Samponeria.ro, taxa de livrare este de 15,99 lei, pentru comenzile mai mici de 299.99 lei. Taxa de livrare de 15,99 lei se va aplica si va fi vizibila in cosul de cumparaturi.

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 299.99 lei. 

Tarifele de mai sus, include TVA si toate comisioanele pentru rambursul contravalorii comenzii.

Termenul de livrare pentru comenzile efectuate pe site-ul www.Samponeria.ro.ro poate varia intre 24h si 10 zile lucratoare.

Termenele de livrare se refera la comenzile pe care ai ales sa le platesti ramburs/ numerar.
Daca ai ales o alta modalitate de plata ( ordin de plata) termenul de livrare se poate modifica in functie de inregistrarea platii.

Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor, in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor in cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.